Üvegszálas felmosónyél a profi tisztaságért
BonusPRO

Üvegszálas felmosónyél 140cm

Üvegszálas felmosónyél a profi tisztaságért

A professzionális felhasználásra kialakított BONUSPRO üvegszálas felmosónyelet a minőségi padlótisztításra álmodtuk meg.

Ez a termék a profi takarítás elengedhetetlen kelléke. Megvan benne minden tulajdonság, mely az ipari padlófelületek tisztításához szükséges. Nagyon hosszú, 140 cm-es kialakításának köszönhetően tökéletesen megállja a helyét a nagyüzemi környezetben: nyílt terek, nagyobb csarnokok, bevásárlóközpontok, irodaházak felmosását vagy zeg-zugos padlófelületek elérését is lehetővé teszi.

Heavy Duty

Úgy alakítottuk ki, hogy az összes BONUS felmosófejjel kompatibilis legyen, beleértve a professzionális takarításhoz használt egyik leghatékonyabb változatot, a lapos felmosófejet is. A rugalmas, jó fogást biztosító termék erős igénybevétel esetén is megállja a helyét, így különösen alkalmas az intenzív, gyakori használatra. A prémium minőségű üvegszálas felmosónyél elegáns, letisztult megjelenése szintén hozzájárul ahhoz, hogy a szakmabeliek kedvence legyen.

B098 BONUSPRO Üvegszálas felmosónyél 140 cm
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A higiénikus padlótisztítás érdekében használat után a nyelet érdemes felfüggeszteni a csavaros végen található lyuk segítségével, így a felmosófej teljesen ki tud száradni.

Négyszínű takarítás
Négyszínű takarítás

A termék négy színben is elérhető, így adott feladatokra külön színeket határozhatunk meg.

Tovább
Üvegszálas felmosónyél 140cm
Termékinformáció
Cikkszám: B098 EAN: 5997844300098
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український