Az oldal megtekintéséhez frissítse böngészőjét vagy használjon újabbat.

Ez az oldal Google Chrome böngészőre lett optimalizálva. A jobb felhasználói élmény érdekében kérem használja azt.
Bonus Kft.

SoftMOP Szett

SoftMOP szett, EGYSZERŰ de NAGYSZErű!

A Bonus SoftMOP szett összeállításában megtalálható minden alapvető eszköz, ami a háztartások gazdaságos és hatékony padlótisztításhoz elengedhetetlen.

A szett egy 12 literes csavarókosárral szerelt kerek vödröt,  SoftMOP Twist felmosófejet és egy 120cm hosszú felmosónyelet foglal magában.

Bonus SoftMOP szett fotó használat közben

A puha tapintású és rendkívül vékony, hófehér SoftMOP Twist újrahasznosított alapanyaga, alkalmas minden típusú padló csík-, és szöszmentes felmosásához. Magas viszkóztartalma révén, saját tömege négyszeresének megfelelő mennyiségű folyadék felszívására képes.

A 12 literes kerek felmosóvödör kategóriájában kimagasló falvastagsága, valamint a strapabíró műanyag vödörfüle révén, hosszú életű kelléke a háztartásnak.

A 120cm hosszú színpárosított polimerizált bevonattal ellátott felmosónyél rendkívül könnyű, és kényelmes használatot biztosít.

B330 Bonus SoftMOP felmosó szett komponens

A 12 literes felmosóvödör műanyag fogantyúja ergonomikus formája révén a megtelt vödörnél is kényelmes hordozást teszt lehetővé.

A SoftMOP Twist felmosófej első használatakor javasoljuk langyos vízben alaposan kiöblíteni, illetve használat utána alaposan kiöblítve száraz helyen tárolni.

B330 Bonus SoftMOP felmosó szett
B330 Bonus SoftMOP felmosó szett katalógus adatok

Cikkszám: B330

EAN: 5997844301330

Cím másolása:

Vissza