Egy kendő, mely dörzsölésre született
BonusPLUS

PowerSCRUB kendő 2x

Egy kendő, mely dörzsölésre született

A BONUS+ PowerSCRUB dörzsi kendő egy különleges innováció: a dörzsi és kendő jól sikerült házassága!

Ritkán fordul elő, hogy a lágyság és az erő hatékony formában egyesül a takarítás során, a BONUS+ PowerSCRUB dörzsi kendő azonban éppen erre képes. Szeretnénk a legjobbat nyújtani, ezért legkülönlegesebb innovációinkhoz az ötletet mindig a való életből vesszük. Hányszor fordult már elő velünk, hogy csak le akartuk törölni a konyhapultot, ám amikor átsimítottuk a felületet, észrevettünk egy-egy rászáradt ételmaradékot, így a kendőt eldobva egy dörzsi után kellett kutatnunk? A BONUS dörzsi kendőjét pont az ilyen esetekre találtuk ki. Mint a legtöbb kettő az egyben termékünk, ez is rengeteg bosszúságtól kímél meg, időt spórol és élvezetessé teszi a takarítást.

Power Scrub

Egyetlen dörzsi kendővel akár a szivacsot is helyettesíthetjük, hiszen nem kell kompromisszumot kötnünk, a műanyag pöttyökkel ágyazott dörzsi oldal hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, a puha kendő rész pedig szárazzá varázsolja a felületeket.

Kiváló nedvszívás

A jó híreknek azonban még nincs vége! A BONUS+ PowerSCRUB hatalmas nedvszívó erővel is hódít: saját súlyának 7-szeresével megegyező mennyiségű folyadékot képes magába zárni, így igazán látványos lesz a tisztaság! A 2 darabos kiszerelésnek hála a konyhában, a fürdőszobában és a toalettben sem kell nélkülöznünk ezt a strapabíró kedvencet.

Heavy Duty

Büszkék vagyunk rá, hogy az innovációban az élen járunk és időről-időre új, exkluzív termékekkel kényeztetjük a háztartásokat, hogy a takarítás kötelességből valódi élménnyé váljon!

B334 Bonus+ PowerSCRUB dörzsi kendő 2/1
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

A dörzsi kendőn ha nem ápoljuk, könnyen megtelepedhetnek a kórokozók, így érdemes pár naponta fertőtleníteni. Áztassuk be egy éjszakára forró víz és ecet keverékébe, így tiszta és szagtalan lesz.

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Tovább
PowerSCRUB kendő 2x
Termékinformáció
Cikkszám: B334 EAN: 5997844303334
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український