Okos felmosónyél a minőségi padlótisztaságért
Bonus

Oktogon felmosónyél 140cm

Okos felmosónyél a minőségi padlótisztaságért

Extra hosszúságú szögletes felmosónyél a kényelmes felmosásélményért.

Ha a takarítás során előfordult már velünk, hogy a felmosónyelet ideiglenesen a székhez vagy a falhoz támasztottuk, majd a henger alakú nyél pár másodperc múlva eldőlt, magával rántva értékes tárgyakat, akkor tudjuk, hogy milyen nagy jelentősége van a takarítóeszközök dizájnjának és az apró részleteknek. A Bonusnál minden innovációt vásárlóink valós igényei ihletnek. Éppen ezért megalkottuk a nyolcszögletű felmosónyelet, melyet bátran támaszthatunk az asztal széléhez vagy az ajtóhoz, okos kialakításának hála nem dől el, sok bosszúságtól kímélve meg minket.

Szögletes kialakítás

Egy jó felmosónyélnél persze a stabil fogás is alapvető, így a 140 cm-es, extra hosszú méret mellett döntöttünk. Ideális nagyobb terek vagy nehezen elérhető sarkok felmosásához. Természetesen arra is gondoltunk, hogy az innovatív nyél tökéletesen illeszkedjen kedvenc felmosófejeinkhez. Éppen ezért csavaros véggel láttuk el, mely a menetes kupakkal rendelkező minden Bonus felmosófejjel kompatibilis.

Extra hosszú

A dizájn mellett az anyaghasználatra is nagy figyelmet fordítottunk. Egy felmosófejet nem cserélünk havonta, így egyáltalán nem mindegy, milyen minőségű. A Bonus+ Oktogon felmosónyelet extra vastag borítású műanyagréteggel vontuk be, hogy nehezen rozsdásodjon és tartósságának köszönhetően sokáig hű társunk maradhasson. Ez a hiánypótló és egyedi alapdarab elengedhetetlen minden háztartási és professzionális padlótisztítási művelethez.

B495 BONUS Oktogon felmosónyél
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A felmosónyelet használaton kívül a maximális higiénia érdekében érdemes felakasztva tárolni, hogy a felmosófej megfelelő módon szellőzhessen és gyorsan kiszáradjon, megakadályozva ezáltal a baktériumok elszaporodását.

Oktogon felmosónyél 140cm
Termékinformáció
Cikkszám: B495 EAN: 5997844303495
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український