Az oldal megtekintéséhez frissítse böngészőjét vagy használjon újabbat.

Ez az oldal Google Chrome böngészőre lett optimalizálva. A jobb felhasználói élmény érdekében kérem használja azt.
Bonus Kft.

Műanyag dörzsi 3/1

TRADÍCIÓ
ÉS INNOVÁCIÓ…

A fém és műanyag dörzsik gyártásával kezdődött cégünk története. Két évtizedes fejlesztéseinknek köszönhetően a súrolóink valamennyi gyártási folyamatát egyedülálló módon automatizáltuk.

A legtöbb műanyag dörzsihez képest vastagabb extrudált poliproilén műanyag szálat használunk az előállítás során, melynek magasabb a szakítószilárdsága, így termékünk tartósabb más hasonló dörzsihez képest.

A három darabos gazdaságos kiszerelésű Bonus Műanyag dörzsikkel azonnali hatékony súroló hatás érhető el bármely nem karcálló felületen. Egyaránt használható szárazon és nedvesen is, akár a teflon serpenyőkre, főzőlapokra égett szennyeződések vagy akár az autó fényezésén megtapadt rovarmaradványok eltávolítására.

B095 Bonus műanyag dörzsi 3/1 komponens

A 7 grammos Műanyag dörzsik műanyag drótból készülnek, amit a milliméter tört részére lapítunk.

Ezt követően erős műanyag hálót fonunk belőlük, és kényelmes tenyér méretűre formázzuk, hogy a szűk helyek súrolását is könnyedén elvégezhessük.

Az így kapott felület erős szennyeződések eltávolítására teszi alkalmassá, amivel az edényekbe vagy teflon serpenyőkbe, főzőlapokra égett ételmaradékot, vagy akár az autó fényezésén megtapadt rovarmaradványokat könnyedén eltűntethetjük.

B095 Bonus műanyag dörzsi 3/1
B095 Bonus műanyag dörzsi 3/1 katalógus adatok

Cikkszám: B095

EAN: 5997844301095

Cím másolása:

Vissza