Kétféle felület, szöszmentes tisztítóerő
BonusPLUS

MicroDUO kendő

Kétféle felület, szöszmentes tisztítóerő

A BONUS+ Micro DUO 2in1 mikroszálas kendő dupla felületével üvegek és háztartási felületek takarítására egyaránt bevethető.

Semmi sem okoz nagyobb könnyebbséget, mint amikor egyetlen kendővel többféle felületet is tisztára tudunk varázsolni. Ebben áll a kettő az egyben termékek varázsa. Nemcsak időt takarítunk meg vele, de kellemesebb és hatékonyabb is lesz a munkánk. A BONUS+ MicroDUO kendő valódi újdonság a mikroszálas termékek kínálatában.

Kettő az egyben

Úgy alkottuk meg, hogy két különböző textúrájú mikroszálas kendőt ötvöztünk egyetlen kendőben. Ez a 2:1 megoldás teljesen új távlatokat nyújt a takarításban! Nézzük, miben új és miért vált mindenki kedvencévé! Egyik oldala a már jól ismert üvegtörlő mikroszálas anyagból áll, amivel szösz és csíkmentesre törölhetjük az üvegfelületet, a televízió képernyőt, a számítógép monitorját vagy akár a kerámialapot. Másik oldalát hosszabb bolyhos és puha tapintású univerzális mikroszálakból szőttük, amely tökéletes az olyan felületekre, mint a konyhapult, az étkezőasztal vagy a polcok felszíne.

Kiváló nedvszívás

Ez az egyedülállóan innovatív termék igazi jolly-joker. Kellemes puha tapintása és kettős tisztítófelülete lehetővé teszi, hogy az üveg és az általános felületeket egyszerre tudjuk tisztítani a kendő két oldalának váltogatásával. Ugye, milyen egyszerű? Kialakításánál a környezetvédelemre is külön gondot fordítottunk. Használat után mosógépben 60 fokon mosható vegyszer nélkül, így élettartama nagyon hosszú. Gazdaságos, környezettudatos, kellemes és hatékony, ez a mikroszálas törlőkendő minden álmunkat valóra váltja.

B643 BONUS+ MicroDUO kendő 1/1
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A mikroszálas kendő gépi mosásánál készítsünk háziöblítőt és ezt töltsük a dobba: 2 deci 20%-os ecethez adjunk 6 csepp citromillóolajat. Ezzel az öko öblítővel a kendő baktériummentes és friss lesz.

Antibakteriális törlés
Antibakteriális törlés

A termék vegyszer nélkül, egy törléssel a felületi barktériumok 99,95%-át eltávolítja.

Tovább
MicroDUO kendő
Termékinformáció
Cikkszám: B643 EAN: 5996306052643
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український