Az oldal megtekintéséhez frissítse böngészőjét vagy használjon újabbat.

Ez az oldal Google Chrome böngészőre lett optimalizálva. A jobb felhasználói élmény érdekében kérem használja azt.
Bonus Kft.

Magical mosogatószivacs 2/1

SZIVACSAINK
EGYEDÜLÁLLÓ
MÓDON KÉSZÜLNEK…

Bonus márkatermékeink gyártásához kizárólag magas minőségű szivacshabot és kiváló minőségű, karcmentes dörzsit használunk. A szivacsaink iránti kereslet növekedése egyedi fejlesztéseket követelt meg, ezért gyártástechológiában és csomagolás-technológiában egyaránt olyan beruházásokat valósítottunk meg, melyeknek köszönhetően kapacitásunkat 6 millió csomag/évre növeltük.

Bonus Magical szivacs gyártás

A két darabos kiszerelésű Bonus
Magical mosogatószivaccsal erős, de mégis kíméletes súroló hatás érhető el mosogatás közben vagy bármely más háztartási felület tisztítása során. A karcmentes fehér dörzsi réteg nem sérti fel az érzékeny felületeket, így lehetővé teszi mindenféle felület tisztítását. Használat közben a szivacs oldalain elhelyezett vájatok kényelmes fogást biztosítanak.

B476 Bonus+ Magical mosogatószivacs 2/1 komponens

A vidám, színes virágmintázattal ellátott súrolórétegét tartós rögzítést elérve illesztjük a kézkímélő vájattal ellátott kiváló minőségű habhoz.

Az így kapott mosogatószivacs durva szennyeződések eltüntetésere is alkalmas. Segítségével hatékonyan távolítható el az edényekbe vagy tepsibe égett ételmaradék, és könnyedén elmosható a grillrács, a kerámia, vagy a gáztűzhely is.

B476 Bonus+ Magical mosogatószivacs 2/1
B476 Bonus+ Magical mosogatószivacs 2/1 katalógus adatok

Cikkszám: B476

EAN: 5996306052476

Cím másolása:

Vissza