Az oldal megtekintéséhez frissítse böngészőjét vagy használjon újabbat.

Ez az oldal Google Chrome böngészőre lett optimalizálva. A jobb felhasználói élmény érdekében kérem használja azt.
Bonus Kft.

Lapsúroló 5/1

MINŐSÉGI MŰANYAG
ROSTOKBÓL KÉSZÜL…

Bonus termékekre egyedileg jellemző szürke színű karcmentes dörzsi saját fejlesztésünk eredménye. A poliamid és poliészter szálakból készült vastagabb
anyagszerkezetének köszönhetően jobban ellenáll az intenzívebb igénybevételnek más súrolókhoz képest, valamint használat közben nem hagy szemcséket maga után. A Bonus minőség megfelel a háztartások és professzionális takarítók igényeinek egyaránt.

Bonus lapsúroló csomagolása

Az 5 darabos gazdaságos kiszerelésű Bonus Lapsúrolóval igazán könnyed munka a nehezen hozzáférhető felületek súrolása. Használható szárazon és nedvesen is, festés utáni piperetakarításhoz, a fugák és rések alapos súrolásához vagy a ház körüli súrolást igénylő munkákhoz.

B064 Bonus lapsúroló 5/1 komponens

Bonus Lapsúrolót 14 x 10,5 cm méretben készítjük. A kiváló minőségű 550g/m2 tömegű, nem szőtt technológiával készülő lapsúroló két változatban érhető el.

A szürke színű változata egyedi anyagösszetételének köszönhetően karcmentes súrolást biztosít, míg a zöld színű változatával a kevésbé érzékeny felületek tisztítását ajánljuk.

Figyelem! A Bonus zöld színű lapsúroló érzékeny felületeken (üveg, teflon, gépkocsi fényezése) nem használható! Karcmentes súroláshoz a szürke színű lapsúrolónk használatát javasoljuk.

B064 Bonus lapsúroló 5/1
B064 Bonus lapsúroló 5/1 katalógus adatok

Cikkszám: B064

EAN: 5997844301064

Cím másolása:

Vissza