Az oldal megtekintéséhez frissítse böngészőjét vagy használjon újabbat.

Ez az oldal Google Chrome böngészőre lett optimalizálva. A jobb felhasználói élmény érdekében kérem használja azt.
Bonus Kft.

INOX Maxi spirál dörzsi

A ROZSDAMENTES ACÉL MAXI EREJE…

Bonus INOX MAXI spirál dörzsi magas
minőségű acélból készül. Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunkat felhasználva innovatív módon automatizáltuk a gyártási folyamat minden lépését, így biztosítva az állandó Bonus minőséget.

Az AISI-410 rozsdamentes acélból készült súrolók a HoReCa szegmens és a háztartások igényeinek egyaránt megfelelnek.

Bonus INOX spirál súroló tűzhely tisztítása közben

A nagyméretű Bonus INOX Maxi spirál dörzsivel kíméletes súroló hatás érhető el a háztartás bármely területén. Használható szárazon és nedvesen is akár a kerti grill, a sütő takarításához vagy bármely ház körüli, súrolást igénylő munkához.

B149 Bonus INOX Maxi spirál dörzsi komponens

A 30 grammos INOX Maxi spirál dörzsi magas minőségű rozsdamentes acélból készül, amit a milliméter tört részére lapítunk.

Ahhoz, hogy puha és könnyen formálható rugalmas súrolót kapjunk, acél késeken húzzuk meg a kilapított drótot és mágneses tengelyekre tekercselve gömb alakúra formáljuk.

A kéznek kellemes tapintású rozsdamentes INOX Maxi spirál súrolóval könnyedén eltávolítható az edényekbe vagy tepsibe leégett ételmaradék, megtisztítható a grillrács vagy a tűzhely.

Figyelem! A Bonus INOX Maxi spirál dörzsit érzékeny felületeken való használat előtt javasolt kevésbé látható helyen kipróbálni!

B149 Bonus INOX Maxi spirál dörzsi
B149 Bonus INOX Maxi spirál dörzsi katalógus adatok

Cikkszám: B149

EAN: 5997844301149

Cím másolása:

Vissza