Az oldal megtekintéséhez frissítse böngészőjét vagy használjon újabbat.

Ez az oldal Google Chrome böngészőre lett optimalizálva. A jobb felhasználói élmény érdekében kérem használja azt.
Bonus Kft.

Ideal szivacsos kendő 2/1

A TÖKÉLETES SZIVACSOS KENDŐ

Minden egyes nap több ezer tonna papír törlőkendő kerül kidobásra. Ennek az óriási mennyiségű papírnak az előállításához -, melyet pár másodpercnyi használat után kidobunk – több tízezer kivágott fa és több tízmillió liter víz szükséges. A rendkívül nedvszívó Bonus Ideal szivacsos kendő környezetbarát és költséghatékony helyettesítője a törlőpapírnak.

Bonus+ Ideal szivacsos kendő anyagminta

A Bonus Ideal szivacsos kendő kiváló nedvszívó képességű törlőkendők, mellyekkel könnyen tisztán tarthatóak a konyhai, illetve fürdőszobai felületek. Az Ideal szivacsos kendő előnye, hogy magas cellulóz tartalma miatt saját tömege 16-szeresének megfelelő nedvességet képesek magába szívni. A konyhapultra vagy az ebédlőasztalra kiömlött folyadékok pillanatok alatt eltüntethetőek, ráadásul erős tapadása miatt alaposan tisztít.

B506 Bonus+ Ideal szivacsos kendő 2/1 komponens

100%-ban lebomló, természetes anyagokból készült, komposztálható termék.

Vonzó virágmintájával igazi dísze az otthonnak, így akár a konyha ékes kiegészítőjeként is funkcionálhat. A szivacsos kendők használatával helyettesíthetőek a hagyományos papír törlőkendők, amellyel nem csupán pénz takarítható meg, hanem egyben környezetkímélőbb alternatíva is.

Tipp: Mikrohullámú sütőbe vagy forró vízbe téve egy perc alatt fertőtleníthető.

B506 Bonus+ Ideal szivacsos kendő 2/1
B506 Bonus+ Ideal szivacsos kendő 2/1 katalógus adatok

Cikkszám: B506

EAN: 5996306052506

Cím másolása:

Vissza