Összes Autó Fürdőszoba Konyha Nappali Védelem
Teljes csomag, nem csak grillezéshez Teljes csomag, nem csak grillezéshez

A Grill SmartPACK csomag mindent tartalmaz, ami a zsíros, makacs szennyeződések eltávolításához kell, nem csak a grill és barbecue esetében.

Tovább
Megoldáscsomag a teljes háztartáshoz Megoldáscsomag a teljes háztartáshoz

A BONUS+ Kitchen SmartPACK csomag mindent tartalmaz, hogy a konyhát, és más akár helyiségeket is csillogóan tisztává varázsolj!

Tovább
5 tipp a PowerSCRUB dörzsikendőhöz! 5 tipp a PowerSCRUB dörzsikendőhöz!

Talán nem is gondolnád, hogy mi mindenre jó a PowerSCRUB dörzsi kendő, pedig számos hétköznapi takarítási teendődet leegyszerűsítheti.

Tovább
Papírtörlő vagy szivacskendő? Papírtörlő vagy szivacskendő?

Ha eddig a bevásárlólistád alapdarabja volt a pazarló és környezetszennyező papírtörlő, akkor ideje váltanod egy fenntarthatóbbra.

Tovább
A kis és a nagy szivacs gyakorlati előnyei A kis és a nagy szivacs gyakorlati előnyei

Egyáltalán nem mindegy, hogy bizonyos feladatokra a kicsi vagy a nagy szivacsot használjátok. Mutatjuk, hogy melyik mire a legalkalmasabb!

Tovább
A dörzsipárna pozitívumai A dörzsipárna pozitívumai

Ezzel a kettő az egyben innovációval egyetlen mozdulattal távolíthatsz el makacs foltokat a lakás legkülönbözőbb pontjain.

Tovább
Sima vagy lyukacsos? Mikor melyik? Sima vagy lyukacsos? Mikor melyik?

Törölgetés, portörlés, tisztítás, nedvszívás, a kendő alapfelszerelés otthonod takarítása során. A kérdés csak az, hogy melyiket válaszd!

Tovább
Heti hűtőtakarítás Heti hűtőtakarítás

Sajnos hajlamosak vagyunk a hűtőtakarítást elhanyagolni, a kelleténél ritkábban elvégezni. Íme néhány hasznos tanács amivel sokkal egyszerűbb lesz a tisztítás!

Tovább
Bio erő a ragyogásért Bio erő a ragyogásért

Ha a fehérítés, fertőtlenítés kerül szóba, többnyire a klór jut az eszünkbe, pedig nem kell feltétlenül a legerősebb vegyszert alkalmazni takarításhoz.

Tovább
Legyen illatos a konyhád Legyen illatos a konyhád

Mielőtt légfrissítőt használnál, gondolj vissza nagyszüleid otthonára, amelyet műillatok nélkül is finom, tisztaságszag lengett körül!

Tovább
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski